GY.I.K

Kedves Vásárlónk!

Összegyűjtöttünk néhány sokszor felmerülő kérdést, hogy Önnek még kellemesebbé tegyük a vásárlást. Mielőtt bármilyen kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük olvassa el az alábbiakat.

Van lehetőség az Önök cégének székhelyén vásárlásra?

Csomagküldő Áruház vagyunk így kizárólag csomagküldés útján értékesítjük termékeinket.

Mennyi a csomagküldés költsége?

GLS futárszolgálat díja:1290Ft-tól (súly alapján számítjuk). Utánvét +díja: 0,-Ft

Mennyi a termékcsere szállítási díja?

A cseretermék kiszállítási költségét cégünk fizeti. (Ezt megelőzően Önnek önköltségen vissza kell küldenie a terméket!)

Mennyi a házhozszállítási idő?

Az áruk kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 1-2 munkanap, raktáron lévő termékek esetében. Külső raktárról 2-7 munkanapon belül szállítunk, ez általában 2-3 munkanap szokott lenni.

Lehet változtatni a már leadott megrendelésen?

A leadott megrendeléseken csak akkor tudunk változtatásokat végrehajtani, ha még nem került csomagolásra. A változtatást telefonon, vagy e-mailben jelentheti, be, de a gyors szállítási rendszer miatt célszerű telefonon eljárni!

Milyen módon változtathatom vagy egészíthetem ki a szállítási cím adatait?

A szállítási cím változásait az Ügyfél az adatmódosítás menüpontnál tudja állítani.

Visszaadhatom a már megvásárolt terméket (kipróbálási garancia)?

Biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát, valamint az áru indoklás nélküli visszaküldésének lehetőségét. A szerződéstől elállni a megvásárolt áru kézhezvételétől számított 14 napon belül lehetséges, illetve a megrendelés és a termék átvétele közötti időben is élhet elállási jogával. Amennyiben az áru az Ön elvárásainak nem felelt meg, azt saját költségen, eredeti csomagolásában kell visszaküldenie. Részletek itt. A csomaghoz szíveskedjen mellékelni az ügyfél és a termék beazonosításához szükséges adatokat. (számla)

Mennyi idő múlva érkezik vissza a pénz a visszaküldött áruért?

Cégünk legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát.  A visszatérítést a cégünk mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta a terméket.

Milyen módon kapom vissza a visszaküldött cikkért járó pénzt?

Banki utalással, melyhez küldje el a bankszámlaszámát.

Van lehetőség a csomag elsőbbségi kézhezvételére? (rövidebb várakozási idő)

Nincs ilyen lehetőség, nem teljesítünk határidős megrendeléseket.

Van lehetőség az árucikkek cseréjére pénzbeszámítással?

Külön/egyedi egyeztetés alapján lehetséges. A visszajuttatott termék vételárát Vevő kuponkód felhasználásával levásárolhatja bármely más termékre. Ennek felajánlási jogát cégünk fenntartja magának. Részletek itt.

Telefonon szeretnék beszélni az Ügyfélszolgálattal.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: +36705971235 (H-P: 9-16:30-ig, kivéve ünnepnapok)

Mikor kapok választ a e-mailban elküldött kérdésemre?

Az Ügyfélszolgálat a beérkezett levelekre 24-48 órán belül válaszol.

Hova küldjem vissza a terméket?

Mányi Food Kft. / TutiPlaza.hu, 6900 Makó, Dembinszky u. 8

Garanciajegy

A termék mellé mellékeljük a garanciajegyet, amennyiben nincs külön garanciajegy, úgy a számla szolgál jótállási jegyként!

Miért nem kaptam visszajelzést az e-mail címemre a megrendelést követően?

Nézze meg a levelező rendszere spam mappáját, esetlegesen ott megtalálja. Elképzelhető, hogy rosszul adta meg e-mail címét, abban az esetben ha 10-15 percen belül sem kap visszaigazolást, kérjük írjon az info@tutiplaza.hu címre! 

 

Fontos tudnivalók a szállításról:

  • A csomagod előreláthatólag 1-5 munkanapon belül érkezik majd. Sajnos néha rajtunk kívülálló okokból a szállítás dátuma ettől, vagy az általad kérttől eltérhet. Kérlek, légy türelemmel. Amint a csomag útnak indult, e-mailben értesítjük, itt megtalálható a nyomonkövetési szám is (csomagszám)
  • Kiszállítás csak munkanapokon reggel 8 és délután 5 óra között lehetséges. Ha nagyon sokan várnak csomagot, előfordulhat, hogy kora este érkezik csak meg.
  • Olyan címet adjon meg, ahol egész nap át tudja venni a csomagod valaki!
  • Sajnos hétvégi, vagy munkaidő utáni kiszállításra nincs lehetőség. Mivel a csomagokat nem a posta szállítja, postai átvételre sincs lehetőség.
  • Arról, hogy a futár járt nálad, értesítést kapsz. Aznap rendszerint már nem tud hozzád visszamenni, ha elkerültétek egymást. Ha az adott napon nincs, aki átvegye a csomagod, nem a futárral, hanem a GLS ügyfélszolgálatával kell egyeztetned az ismételt kiszállítás napját.
  • Ha a csomag már úton van, nincs lehetőség nálunk módosítani az adatokon. Azt sem fogjuk tudni megmondani neked, hogy kinél és hol van épp a csomagod. A GLS futárszolgálattal viszont egyeztethet.
  • A szállítás napjának reggelén, a futárszolgálat e-mailben és sms üzenetben tájékoztatni fogja a csomag kiszállításának körülbelüli időpontjáról. Az sms üzenet tartalmazza a futár közvetlen telefonos elérhetőségét, tehát amennyiben Önnek, nem megfelelő az e-mail/sms üzenetben leírt szállítási időpont-intervalluma, minden esetben kérjük közvetlenül a futárral vegye fel a kapcsolatot!
   Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költség, kétszeri kiszállítási kísérletet, 1db sms, valamint 1db e-mailes értesítést tartalmaz! A díj NEM TARTALMAZ fix időpontra való szállítást, előre történő telefonos hanghívást, megcsörgetést. Minden ügyfelünknek saját magának kell gondoskodnia a futárszolgálattal való kommunikáció felvételén, az sms, vagy az e-mail üzenetben elküldött közvetlen futár elérhetőségek valamelyikén! 
   Amennyiben bizonytalan a rendelési címen való folyamatos tartózkodás, kérjük rendelje a terméket inkább valamelyik GLS CsomagPontra!