Pontgyűjtés

 

Gyűjtse a vásárlásai után járó pontokat, és váltsa be őket akár következő vásárlásánál!

Oldalunkon automatikus pontgyűjtő rendszer működik, melynek feltétele a vásárlói regisztráció (vásárlói profil létrehozása!)

A regisztrációjáért, máris MEGAJÁNDÉKOZZUK 100 ponttal, és amennyiben FELIRATKOZIK HÍRLEVELÜNKRE, további 200 pontot írunk jóvá, a feliratkozás megerősítése után számláján!

Minden sikers vásárlás után jóváírjuk a termék/ek árának 1,5%-át. (A jóváírásba nem tartozik bele a kiszállítási, valamint a tranzakciós díj, amennyiben van, ilettve azok a termékek, ahol a termék ára alatt nem jelezzük a kapható pontok összegét!)
A jóváírás csak azután történik meg, miután Ön a terméket átvette, és lezárul a rendelési folyamat, erről e-mailben kap értesítést.

Összegyűjtött pontjait, profiljában a "kedvezmények" fül alatt találhatja meg!
Ez a "fül" csak akkor lesz látható, ha már megkapta az első pontjait, és eltünik amennyiben beváltja az összes pontot számlájáról!


Példa:
Autórádió - 5990Ft - jóváírt pontérték: 90, ami=90Ft (sikeres, lezárt vásárlás esetén!)

Az összegyűjtött pontokat 1 éven belül lehet levásárloni minimum 10.000Ft kosárérték esetén, PNI, PARTIZAN, SilverCloud, Zidoo, Minix, Midland, Motorola, és Albrecht márkájú termékekre!
A pontokat szállítási költség csökkentésére nem lehet felhasználni! A pontlevásárlás nem engedélyezett más akció, Pl.: kuponkód beváltása esetén!

A minimális levásárolható pont: 500 (tehát csak akkor lesz lehetősége pontjai levásárlásra, ha minimum 500 ponttal rendelkezik!)
A levásárolni kívánt pontok összege, nem haladhatja meg a megvásárolt termék/ek értékének 50%-át!
Az egyes termékek oldalán megtalálható plusz garancia szolgáltatás igénybevétele esetén, a szolgáltatás ára után nem írunk jóvá pontot!

Ne feledje, regisztrációjával és hírlevelünkre való feliratkozásával, Ön máris 300 ponttal indulhat!

A pontgyűjtés viszonteladó és telepítő partnereink számára nem elérhető!
300.000Ft feletti vásárlási értéknél, fenttartjuk a jogot a vásárlás után járó pontok megváltoztatására!