Rólunk

FORGALMAZÓ

Mányi Food Kft. 2010 óta van jelen a Magyarországi piacon. Az elmúlt 10 évben több tevékenységi körben ért el sikereket és szerzett tapasztalatokat a cég. 
Jelenleg több márka kizárólagos forgalmazásával foglalkozunk, amivel vezető szerepet töltünk be a magyarországi márkán belüli online értékesítés területén. Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a szórakoztató elektronikai, biztonságtechnikai és beléptető berendezések, valamint az autós termékek.

A Mányi Food Kft. 2017 óta a PARTIZAN, 2018 eleje óta pedig a PNI márka forgalmazóival ápol szoros kapcsolatot. Mivel cégünk lekövethető, tiszta múltú Magyarországon adózó, magyarországi telephellyel rendelkező, egy tulajdonoshoz köthető vállalkozás, így lehetőségünk nyílt arra, hogy a PNI és a PARTIZAN márkák hivatalos, és egyedülálló magyarországi importőrei és forgalmazói legyünk.

Az elmúlt időszakban cégünk rohamos fejlődésen ment keresztül, ami forgalomban és árbevételben is komoly növekedést hozott. Ennek ellenére is legfontosabb szempontnak tartjuk, ügyfeleink teljes körű kiszolgálását és tájékoztatását, így a cég számos fejlesztés mellett, megtartja és folyamatosan fejleszti, bővíti segítőkész ügyfélszolgálatát. A vásárlói visszajelzések alapján, minden platformon kimagaslóan jól teljesítünk az ügyfél megelégedettségi szinteken, erre alapozva célkitűzésünk, hogy az egyik legmegbízhatóbb Online kereskedés legyünk az elkövetkező időszakban.


Kíváncsi hogyan értékelték eddigi vásárlóink oldalunkat és termékeinket?

Nézze meg értékeléseinket az Árukereső.hu oldalon!